Συχνες ερωτησεις - FAQs

Γιατί παρέχουμε σύγχρονη, επαγγελματική εκπαίδευση βασισμένη στα Διεθνή Πρότυπα, χρησιμοποιώντας ποιοτικά προϊόντα, λαμβάνοντας γνώσεις από κορυφαίους επαγγελματίες.

Η φοίτηση εξαρτάται ανάλογα με το Σεμινάριο/Πρόγραμμα που θα επιλέξετε. Υπάρχουν ημερήσια και διήμερα σεμινάρια τεχνικής εξειδίκευσης, αλλά και προγράμματα ολοκληρωμένα ,επαγγελματικής κατάρτισης.

Μπορείτε να επιλέξετε πρωινό ή απογευματινό πρόγραμμα. Παράλληλα δίνεται η δίνεται η δυνατότητα ιδιαίτερου μαθήματος, για διευκόλυνση των επαγγελματιών.

Η εγγραφή σας γίνεται μόνο με την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο σας.

Βεβαίως, τα προγράμματα σπουδών που μπορείτε να παρακολουθήσετε και χωρίς απολυτήριο Λυκείου στο πλαίσιο του κέντρου δια βίου μάθησης. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε σε κάποιον από τους Συμβούλους Εκπαίδευσης της σχολής.

Ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης της SEMILAC Academy, θα σας προτείνει τον συνδυασμό των εκπαιδευτικών προγραμμάτων,που πρέπει να παρακολουθήσετε, ώτσε να γίνεται μια άρτια καταρτισμένη επαγγελματίας.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος που θα παρακολουθήσετε και την αξιολόγηση σας από τον ακαδημαϊκό, λαμβάνετε Βεβαίωση Παρακολούθησης από την SEMILAC Academy.